Sharing is caring!

Dit is een vreemde en het antwoord zou je kunnen verbazen, maar ik denk eigenlijk dat de Pixel 2 de betere algehele mobiele telefoon is. Ik ben dol op de Pixel 2 XL. Hou ervan. Ik vond het geweldig om het te gebruiken, maar de telefoon was niet zonder problemen. De mijne die de laatste tijd in de problemen is geraakt, kan gewoon niet worden ingeschakeld. Ik heb geprobeerd het op te laden, niets. Meest waarschijnlijke boosdoener? De USB Type C-poort. Bij een Samsung Galaxy S8 los toestel heb je ook de beschikking gekregen over deze USB types.

Het Was Wel Even Wennen In Het Begin Met Deze Google Telefoon

Ik zag voor het eerst problemen bij het proberen muziek af te spelen in mijn auto; het zou gewoon niet werken. Ik schakelde de kabels uit en dacht dat het een probleem was met de converter die je in de doos met de telefoon krijgt, maar het werkte niet. Vervolgens kwamen de willekeurige shut-downs. Toen laadde het niet ‘s nachts op.

De volgende dag, na ongeveer zes maanden gebruik, ging de telefoon niet aan, dus besloot ik mijn Pixel 2 af te stoffen en in plaats daarvan te gebruiken. In het begin voelde het raar: de telefoon is kleiner, vreemd geproportioneerd met massieve boven- en onderkant bezels, en is, bij gebrek aan een beter woord, een soort van fugly.

Ik gebruik het nu ongeveer een maand en tot nu toe ben ik erg onder de indruk. De batterijlevensduur is ongeveer hetzelfde als de Pixel 2 XL, de camera is hetzelfde, althans naar mijn mening, en de software lijkt bizar veel soepeler te lopen, wat vreemd is – het zijn immers beide Pixel-apparaten.

Of is het? Ze zijn gemaakt door verschillende bedrijven voor Google (HTC en LG), dus ik vermoed dat er zeker enige ongelijkheid is in de algehele constructie van de telefoon. Dingen die je van buiten niet zou opmerken, maar dingen die een verschil kunnen maken. Ik ben een groot voorstander van Pixel, maar de Pixel 2 werkt veel soepeler dan de Pixel 2 XL in mijn ervaring.

Ik Gebruik De Google Pixel Al 12 Maanden Zonder Problemen

Ik heb de Pixel XL 12 maanden lang zonder probleem gebruikt. Mijn partner heeft nu die telefoon en het gaat nog steeds goed. Maar mijn Pixel 2 XL is nu niet meer te verwachten – en ik had dit niet verwacht. Ik dacht dat ik die telefoon nog minstens zes tot zeven maanden zou gebruiken. Maar dat gebeurde niet, en nu is zijn kleine broertje aan het intensiveren en leveren van de goederen.

shares